İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Bitcoin 4 Yıl Sonra Arka Arkaya 10 Günlük Yeşil Mumu Kapattı!

Bitcoin‘in fiyatı, iki aylık bir düşüş aşamasından çıkmak üzere göründüğü için bugün bir ay içinde ilk kez 42 bin doların üzerine çıktı. Fiyat artışı, BTC‘nin 42 bin doların altına geri çekilmeden önce 42.235 dolarlık yeni bir rekor kırdığını gördü. Bir sonraki direnç 45 bin dolarda yer alıyor ve BTC bunu aşabilirse, önceki 64.863 dolarlık ATH’sini yeniden test etme yoluna girecektir.

En iyi kripto paranın zincir içi ölçümleri, 4 yıldan uzun süredir ilk kez 10 düz günlük yeşil mum kaydettiği için tekrar yükseliş sinyalleri vermeye başladı. BTC arka arkaya 10 günlük yeşil mum kaydetmeyi en son Mayıs 2017’de üst üste 12 mumla başarmıştı.

Korku ve Açgözlülük Endeksi “Açgözlülük”e Döndü

Korku ve Açgözlülük endeksi, bir varlığa yönelik piyasa duyarlılığını yansıtıyor. Son birkaç aydır endeks, yatırımcılar arasında aşırı korkuya işaret eden 10’da kaldı. Endeks birkaç gün önce değer 50’ye yükselirken nötr parladı, ancak şimdi 60’ta, yatırımcılar arasında artan açgözlülük anlamına gelir.

Bununla birlikte, Bitcoin cüzdan etkinliği de geçen hafta %30 artarak önemli bir yükseliş gördü. Piyasa analistleri, Bitcoin’in iki aylık düşüş aşamasında mevcut düşüş aşamasından geri döneceğini tahmin etmeye devam etti.

Kaynak: coingape

Sorumluluk Reddi: Bu, bir yatırım tavsiyesi değildir. Lütfen kripto para birimlerine yatırım yapmadan önce detaylı araştırın.


Twitter Hesabımızı Takip Ederek Anında Haberdar Olun! Twitter

Bizi Google Haberler'den de takip edebilirsiniz : @kriptofubi

Binance'da %10 Komisyon İndirimli Kayıt Yapmak İçin Tıklayın : %10 İndirimli Kayıt

Haber ve analizlere anında ulaşmak için Telegram Grubumuza Katılın: Telegram

İlk yorum yapan siz olun

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir