İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Ripple ve SEC Arasında Küçük Uzlaşma! Galibiyet Yaklaşıyor Mu?

Devam eden Ripple vs SEC davası, iki taraf arasında eski SEC Kurumsal Finansman Direktörü William Hinman’ın ifadesine ilişkin bir “anlayış” şeklinde bugün küçük bir uzlaşmaya vardı.

İktidardaki sulh yargıcı Yargıç Sarah Netburn’e gönderilen ortak bir mektuba göre, her iki taraf da ifadeden önce Mahkeme’den daha fazla rehberlik isteme haklarını “saklamayı” onayladı:

davalıların sayın hinman’ı sec’den bir imtiyaz itirazını tetiklemeden çeşitli konularda inceleyebilecekleri, tüm tarafların uzlaşmasını yansıtan bir anlaşmaya vardık. tartışmalarımıza dayanarak, taraflar şu anda bay hinman’ın ifadesinden önce mahkeme’den yardım almanın gerekli olacağına inanmıyorlar.

Yakın zamanda eski SEC yöneticisinin ifadesini daha sonraki bir 27 Temmuz 2021 tarihine ertelemeyi kabul ettikten sonra, iki taraf Hinman’ın ifadesi üzerine yapılan son anlaşmayı da içermesi muhtemel olan Hinman’ın ifadesiyle ilgili daha fazla konuyu görüşmek üzere bir araya geldi.

Hinman’ın sağlamaya hazır olduğu ifadenin, Ripple’ın “adil bildirim” savunmasına ışık tutması bekleniyor.

Kaynak: cryptodaily

Sorumluluk Reddi: Bu, bir yatırım tavsiyesi değildir. Lütfen kripto para birimlerine yatırım yapmadan önce detaylı araştırın.


Twitter Hesabımızı Takip Ederek Anında Haberdar Olun! Twitter

Bizi Google Haberler'den de takip edebilirsiniz : @kriptofubi

Binance'da %10 Komisyon İndirimli Kayıt Yapmak İçin Tıklayın : %10 İndirimli Kayıt

Haber ve analizlere anında ulaşmak için Telegram Grubumuza Katılın: Telegram

İlk yorum yapan siz olun

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir